Elke mini-avonturier is uniek

Elk kind is uniek. Door een liefdevolle, vriendelijke en aandachtige opvoeding te geven zorgen wij ervoor dat elk kind zijn/haar talenten kan ontwikkelen.

Veilige ontdekkingsreis

Wij creëren een veilige maar toch uitdagende omgeving zodat kinderen waardevolle bagage meekrijgen zoals: sociale vaardigheden, leren met conflicten omgaan, leren voor zichzelf opkomen, een gezonde manier van nieuwsgierigheid opbouwen, …
Zo krijgt je Ukkepuk alle mogelijkheden om de wereld te ontdekken.

Communiceren met een glimlach

We vinden het erg belangrijk dat zowel jullie als jullie Ukkepuk met een glimlach naar ons komen maar zeker ook met een glimlach naar huis gaan. Daarom staat communicatie hoog op ons lijstje. Elke ochtend en avond voorzien wij een moment om te bespreken hoe het met jullie kindje gaat. Elke nieuwigheid of zorg wordt met jullie besproken.

Een beetje groen

Omdat we graag willen dat onze Ukkepukjes later nog grote avonturen kunnen beleven over heel de wereld willen we graag ons steentje bijdragen.

We gebruiken natuurlijke producten voor een goede verzorging.
Om de billen van je Ukkepuk proper te maken gebruiken wij herbruikbare doekjes, dit is zowel goed voor de billetjes als voor de natuur.
Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor herbruikbare luiers.

Close Menu